Massu pullolleen ilmaiseksi

November 28, 2014

Kurniiko maha mutta tilin saldo näyttää, ettei ylimääräiseen herkutteluun olisi varaa? Ilmaista ruokaa on tarjolla esimerkiksi sivustolla Ilmaistarjoukset, jossa ilmainen suklaalevy itselle tai ystävälle piristää synkintäkin talvi-iltaa. Jos makea ei maita ja vyötä pitää kiristää ennen joulumässäilyjä, voit valita myös ilmaisen Atkins-aloitusoppaan ja Endulge-patukan. Saatavissa on myös ilmaista puuroa, teetä ja kuntoa ylläpitävää omega3-valmistetta. Tiukempia toimenpiteitä kaipaaville on Kehon Vartija-ravintolisä saatavissa kuukaudeksi ainoastaan postikulujen hinnalla.

Tämän tarjouksen voi toki hyödyntää myös karvaisempien perheenjäsenten hyväksi. Tarjolla on karvakuonoja kutittavia Ilmaisia kissan- ja koiranruokanäytteitä, kuten Dreamies-kissanruokanäyte tai MUSH-koiranruokaa. Lemmikkiä voi helliä myös Dentastick-tikuilla tai Eukanuba-pentupaketilla. Eläinystävät varmasti pitävät ajatuksesta ja osoittavat kiitollisuutensa parhaiten osaamallaan tavalla, hellyyttä osoittaen.

Ilmaistarjoukset vaihtelevat tietyn väliajoin, joten sivustoa kannattaa ehdottomasti pitää silmällä usein. Kaikille löytyy varmasti jotakin. Tarjolla on ollut kakku- ja munkkikahveja, sekä muita maittavia maistiaisia. Käyttäjien kannalta parhaimpia tarjouksia, ovat Postin pakettiautomaatin yllätykset. Mikä onkaan ihanampi yllätys kuin avata laatikko ja löytää sieltä makuhermoja kutkuttava makea ennalta-arvaamaton lahja, kuten karkkipussi tai marjajuoma. Myös pikaruokaa kaipaaville löytyy ilmaisia herkkuja, sillä tarjolla on ollut ilmainen pizzaonline.fi-lahjakortti sekä ilmainen McWrap-tortilla. Mahtavan maukasta, eikö totta?

Liittyminen on ilmaista eikä velvoita mihinkään. Joidenkin tuotteiden kohdalla jos tilauksen ei halua jatkuvan, se täytyy peruuttaa ajoissa. Muuten Ilmaistarjoukset tarjoaa paljon rahanarvoisia etua joka makuun. Ole nopea ja nappaa parhaat ilmaistarjouksen muiden nenän, tai mahan, edestä!